Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kilimánnak korszerű lett a könyvtára

Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai


NYITÁS

2005. NOVEMBER 12. 10-óra
A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Kilimán Önkormányzata megbízásával, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében,

NYITVA TARTÁSA:

szombat 8,30-11,30 óra.


Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindenapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. újságot, nyitvatartási időben videovetítést, zenehallgatást, ingyenes számítógépes oktatást is ajánlunk. Legfőbb segítőnk azonban az Internet lesz, mert a kilimániak várható igényeit is kielégíteni képes közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Kilimán nemcsak könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szombaton. Mindenkit szeretettel várunk. A kilimáni lakosoknak ingyenes a beiratkozás, mellyel a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.
Kérjük, hogy a beiratkozáshoz hozzanak magukkal személyi igazolványt vagy diákigazolványt.

Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár
*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.